Naše družstva v sobotu 9. 3. 2013

15.03.2013 09:17

 

Áčko

To mělo tentokrát usnadněnou pozici a přivezlo dvě hladká vítězství z Břas (zápis zde) a ze Zbiroha (zápis zde).

Už kolo před posledním dvoukolem tak kluci rozhodli, že skončí nejhůře třetí, a to lze považovat za úspěch. Navíc jsou všichni mladí a dá se na tom stavět do příští sezony.

 

Béčko

Ač v oslabené sestavě, protože ráno chyběl Ondra Niedermayer a odpoledne pro změnu Martin Kabát, se svého úkolu proti chodským celkům zhostili na výbornou.
Ráno proti béčku Domažlic vedli po první rundě 4:2 a tím prakticky dali ráz celému zápasu. Nakonec vyhráli 10:6 a to ještě měli v zásobě vítězství Lukáše Kheila, to už se do výsledku nepočítalo. Čtyři body dělal Karel Kříž, tři Martin Kabát a dva Adam Šimek, jeden čtyřhra Šimek-Kříž (zápis zde)
Odpoledne proti Holýšovu nezačali kluci dobře, prohrávali 0:3 a 2:5. Potom už ale povolili soupeři jediný bod a mohli se radovat znovu z vítězství 10:6. Po třech bodech udělali Ondra Niedermayer (ten neprohrál), Karel Kříž i Adam Šimek, jeden přidal Lukáš Kheil (zápis zde).

 

Céčko

Tady není moc co hodnotit, porážky se dvěma nejlepšími týmy soutěže. S béčkem SKUŘe Plzeň 2:10 (zápis zde) a s Novou Hospodou 4:10 (zápis zde).