Naše družstva v sobotu 6.10.2012

08.10.2012 17:41

Áčko
Prohra v Domažlicích 8:10
Mančaft odjel k premiérovému zápasu jako jediný ze všech našich týmů v plné sestavě, ale Roman Gabriel měl problémy se zády a to negativně ovlivnilo jeho výkon. Ráz zápasu určily čtyřhry, které kluci obě prohráli, Domažlice vedly 5:2 a 6:3. Potom se ale zejména zásluhou vynikajícího Lukáše Protivy, který neprohrál, podařilo vyrovnat na 6:6 a 8:8. Honza Vycudilík ani Roman ale svoje poslední zápasy prohráli 1:3 a padli jsme 8:10.

Zápis utkání Jiskra Domažlice A vs. Dioss Nýřany A k dispozici zde.

Své příští zápasy hraje Áčko 20.10. opět na půdě soupeřů, tentokráte v Plzni se SKUŘ Plzeň A od 9:00 a od 14:00 v Kožlanech.

Béčko

Jasné vítězství v derby
To béčko sužovaly zdravotní problémy už před zápasem. Ve čtvrtek bylo jasné, že kvůli nemoci nebude Adam Šimek, a tak se na jeho místo posunul z céčka Vláďa Kliment. Celý týden promarodil i Martin Kabát, ale ten nastoupil. Kvartet doplnili Ondra Niedermayer a Karel Kříž. Líně nám cestu za vítězstvím hodně usnadnily, protože přijely jen ve třech. Kluci tak jasně vyhráli 10:2.

Zápis utkání Dioss Nýřany B vs. Baník Líně A k dispozici zde.

V příštích dvou kolech Béčko přivítá doma 20.10. od 9:00 hosty ze Železné Rudy B a od 14:00 pak Kdyni A.

Céčko
Těsná prohra a jasná výhra
Dopoledne proti Chodové Plané jsme se museli obejít bez Vládi Klimenta a i proto jsme prohráli 6:10. Škoda zejména čtyřhry, kterou Lukáš Kheil s Michalem Nidermayerem prohráli v pěti setech, stejně jako potom Miloš Průcha s Haišmanem a Martin Korelus s Malíkem. I v oslabené sestavě jsme mohli dosáhnout aspoň bod a s Vláďou by byl ten zápas určitě i vyhratelný.

Zápis utkání Dioss Nýřany C vs. TJ Slavoj Chodová Planá A k dipozici zde.
Odpolední soupeř, céčko Boru, nekladl příliš velký odpor. Vyhráli jsme jasně 10:0.

Zápis utkání Dioss Nýřany C vs. TJ Sokol Bor C k dispozici zde.

V dalších zápasech 20.10. se Céčko představí opět na domácích stolech od 9:00 proti Kdyni B a od 14:00 nastoupí proti Sokolu Domažlice A.