Naše družstva v sobotu 26. 1. 2013

07.02.2013 10:18

Áčko

Ráno áčko doma přivítalo družstvo SKUŘ Plzeň A a trochu překvapivě pouze remizovalo, když zápas nevyšel zejména Honzovi Vycudilíkovi (první, ale určitě poslední nula v sezoně). Tři body získal Lukáš Protiva, po dvou Zdeněk Makoň a Roman Gabriel plus obě čtyřhry (zápis zde).

Odpoledne pak zvítězilo nad Kožlanami 10:7. Opět zvládli obě čtyřhry, Zdenda přidal tři body, Roman dva a Lukáš s Honzou po jednom. Za povšimnutí stojí skreč Šapovalova s Romanem Gabrielem v 6. zápase (kdy se kožlanský obranář takto vyhnul souboji s naší jedničkou a bez boje se vzdal) a jeho následné naskočení do 10. zápasu. (zápis zde)

 

Béčko

Kluci vyhráli až po boji (10:8) na stolech posledního béčka Železné Rudy. Po dvou prohraných čtyřhrách prohrávali 7:8, ale třemi výhrami v závěru strhli vítězství na svoji stranu. Tři body získali Martin Kabát a Adam Šimek, po dvou přidali Ondra Niedermayer a Karel Kříž (zápis zde).
Odpoledne ve Kdyni už nastoupil Ondra, který měl problémy se zády, jenom do čtyřhry. Ve dvouhrách ho nahradil Miloš Průcha a domácí potvrdili pozici vedoucího týmu tabulky. Vyhráli jasně 10:3, když za nás bodoval dvakrát Karel Kříž a čtyřhra Adam s Martinem (zápis zde).

 

Céčko

My remizovali ve Kdyni s jejich béčkem 9:9 (zápis zde). Přitom jsme vyhráli obě čtyřhry a vedli už 5:2 a 7:4, ale nakonec jsme byli rádi i za plichtu. Tři body získal Zdeněk Soukup a Vláďa Kliment, dva Lukáš Kheil a Miloš nic. Jardu Koleruse, který s námi byl jako pátý, jsem neměl odvahu do takhle vypjatého zápasu nasadit a byla to možná chyba.
On si ale všechno vynahradil odpoledne na Sokole Domažlice, kde přispěl k výhře 10:5. Skalp domácí naděje Ondry Kočky, který předtím porazil Zdeňka i Lukáše je cenný. Tady to bylo po čtyřhrách 1:1, když Zdeněk s Vláďou ji pěkně proflákli. Lukáš s Jardou naštěstí zabrali, pak udělali Vláďa (100%) a Lukáš tři body, Zdeněk dva a Jarda jeden (zápis zde).