Naše družstva v sobotu 15.12.2012

17.12.2012 15:15

Áčko

Kluci si v týdnu pochvalovali, že potrénovali čtyřhru a hned se to projevilo. Lukáš s Romanem, kteří měli zatím jenom jednu prohru v soutěži, v sobotu projeli obě. I Vycu s Makym ráno s Klatovama prohráli a tak potom byla honička zápas otočit. Padali už 2:5. Jenže Roman Gabriel udělal čtyři body, otočil  i téměř prohraný zápas s Danem Javorským a zavelel k obratu. Tři body přidal Honza Vycudilík, dva Zdeněk Makoň a jeden Lukáš Protiva (ten měl ale ještě k dobru zápas s Romanem Kollrosem).
Odpolední výhra byla podstatně snadnější, odpor Horažďovic kluci zlomili hned v úvodu. Po čtyřhrách to bylo tentokrát 1:1. V první sérii dvouher jsme neprohráli a rázem to bylo 5:1. Důležitá byla zejména Makyho pětisetová výhra nad Milošem Soukup, když padal 1:2 a pak odvracel i mečbol soupeře. Stejný hráč pak porazil Honzu Vycudilíka, ale to bylo ze strany hostů vše.
My jsme udrželi druhé místo, byť máme stejně bodů jako třetí céčko Unionu. Pokud bychom se i v odvetách udrželi na medailové pozici, byla by to paráda.

Kompletní výsledky 10. a 11. kola soutěže Divize naleznete zde

Prohlédnout si můžete také zápis utkání s TJ Klatovy A a zápis utkání s TJ Sokol Horažďovice A

Béčko

Tady jsme si chtěli vítězstvím v Rokycanech zajistit klidnější odvetnou část, bohužel se to tak úplně nepovedlo. Od začátku vyrovnaný zápas skončil nakonec remízou, i když jsme sahali po výhře. "Bylo jasné, že na vítězství můžeme pomýšlet jenom, když někdo z nás porazí někoho z dvojice Košek - Enžl. To si sice povedlo Adamovi, který porazil Enžla. Jenže Kabi pak prohrál v poslední zápase s Čejkou," komentoval zápas v Rokycanech Ondra Niedermayer. Sám udělal dva body, stejně jako Vláďa Kliment, Adam Šimek teda tři a Martin Kabát přidal jediný. V závěrečném zápase s Čejkou sice vstal z mrtvých, ale na výhru to nestačilo. Martin padal 0:2 na sety a 0:5. V té chvíli si vzal time a začal obrat, bohužel nezvládl vyrovnanou koncovku pátého setu (12:14).
Odpoledne v Klabavě jsme sice vyhráli obě čtyřhry, ale pak už úřadovali domácí, kteří nakonec vyhráli 10:5. Dva body přidal Adam Šimek a jeden Ondra Niedermayer.
Na čtvrté od konce, což by mělo stačit na záchranu, Rokycany máme náskok pěti bodů. Ve druhé půlce sezony to snad bude ještě lepší.

Kompletní výsledky 10. a 11. kola soutěže KS1 naleznete zde

Prohlédnout si můžete také zápis utkání s SK Rokycany A a zápis utkání s TJ Sokol Klabava A

Céčko

Zakončilo první část sezony "snadným" vítězstvím ve čtyřhře. Celkově to stačí polovině na 4. místo a to jistě málokdo čekal. Kluci perfektní práce, jen tak dál. Přesto nám stále chybí tak tři vítězství k jisté záchraně, tak je třeba je získat co nejdříve a zbytek sezony si užívat. Osobně budu spokojenej, když se udržíme v horní polovině tabulky, dáme šanci mladším a já (Zdeněk) teda nebude muset tolik hrát.

Kompletní výsledky 11. a 12. kola soutěže KS2 naleznete zde

Prohlédnout si můžete také Zápis utkání se ST DDM Stříbro A