Naše družstva v sobotu 12.01.2013

16.01.2013 19:41

Po měsíční přestávce se opět naplno rozběhly soutěže družstev a naše celky zahájily druhou půlku vcelku úspěšně.

Áčko

Do souboje s Domažlicemi, kterým chtěli kluci oplatit nešťastnou porážku 8:10 z úvodu soutěže, jsme šli bez Honzy Vycudilíka (dovolená). Šanci dostal Adam Šimek a zhostil se jí dobře. Nejenže získali se Zdendou Makoněm důležité vítězství ve čtyřhře, ale jeden bod přidal i ve dvouhrách. Opět bezchybný byl Roman Gabriel (3 body) a po dvou bodech přidali Lukáš Protiva se Zdendou Makoněn. Zrodilo se tak nečekaně snadné vítězství 10:4 nad velice silným soupeřem.

Aktuální výsledky zde

Béčko

Béčko tedy jelo do silně neoblíbené herny v Líních bez Adama Šimka, kterého nahradil Vláďa Kliment a opět se potvrdilo, že největší devizou tohoto mančaftu je vyrovnanost kádru, letos podpořená jistotou zkušeného Ondry Niedermayera. Ten uhrál tři body a zbytek týmu (Martin Kabát, Karel Kříž a už zmíněný Vláďa Kliment) přidal po dvou a vyhrála i čtyřhra Kabát-Kliment. "Vývoj zápasu byl hodně vyrovnaný. Konečně se nám podařilo v Líních vyhrát," říkal Vláďa Kliment. Rozhodující 10. bod udělal v posledním zápase Karel Kříž. Cenný skalp si připsal Martin Kabát, který porazil domácí jedničku a do té doby neporaženého Martina Miarka.

Zápis utkání si můžete prohlédnot zde

Céčko

My jsme tedy odjeli do Chodové Plané bez Vládi Klimenta, ale přesto v pěti lidech. Bohužel se opět potvrdilo, že nám tento soupeř vůbec nesedí, doma jsme s ním padli 6:10 a teď dokonce 5:10. Dva body udělal Lukáš Kheil a po jednom Zdeněk Soukup, Martin Kolerus a čtyřhra M. Kolerus-Kheil. Miloš Průcha a Jaroslav Korelus vyšli bodově naprázdno. Pozitivem je, že si Jarda odbyl premiéru. Svůj jediný zápas sice prohrál deset v pátém setu, ale ukázalo se, že časem by tuto soutěž mohl hrát. "Tady bychom těžko vyhrávali i s Vláďou," glosoval Lukáš Kheil. Domácí se opírají o téměř stoprocentnní dvojici Krejčí-Malík. "Ti jsou těžko k poražení," doplnil Lukáš.

Odpoledne do Boru už za námi přijel Vláďa a tam jsme outsiddera jasně přehráli 10:3 (Kliment 3, J. Kolerus a Průcha 2, Kheil 1 a obě čtyřhry).

Aktuální výsledky zde