Naše družstva v sobotu 23. 2. 2013

26.02.2013 21:06

Áčko

Téměř bezchybný víkend - Sokol V jsme porazili vysoko 10:1 (zápis zde), i když šest zápasů vyhráli kluci až v pěti setech, no a poslední béčko Boru dostalo dokonce 10:0 (zápis zde). Díky porážkám béčka Unionu a Stoda v Klatovech jsme se navíc malinko vrátili i do boje o postup. I když bychom k tomu potřebovali ještě jedno klopýtnutí obou soupeřů a my už si další ztrátu nemůžeme dovolit. Takže z tohoto pohledu už se mi 1. místo jeví jako utopie, ale i udržení současné třetí příčky by bylo pěkné. Kluci mají těžký los, už hrají jenom venku (Zbiroh - Břasy a Klatovy - Horažďovice).

Béčko

To jelo zvlášť ráno hodně oslabené, chyběli Karel Kříž (nemoc) a Ondra Niedermayer (práce). Přesto ve Lhůtě nezačali špatně, vedli 3:0, ale to bylo vše. Nakonec padli 5:10, když dva body ve dvouhrách přidal Adam Šimek a jeden Martin Kabát, Vláďa Kliment a Martin Korelus vyšli naprázdno (zápis zde).

Odpoledne v Dobřanech už byl Ondra, který nahradil Martina Koreluse (ten ulehl s horečkou), ale na lepší výsledek to nestačilo. K porážce 4:10 přispěl každý (Ady, Kabi, Ondra a Vláďa) jedním bodem (zápis zde).
V tabulce jsme klesli na 5. místo, ale klidný střed tabulky snad v pohodě uhájíme. Zvlášť, když teď už hrajeme jennom doma (Domažlice B - Holýšov a Rokycany - Klabava).

Céčko

My jsme ráno vyrazili na Union D dokonce jenom ve třech a proti o záchranu bojujícím domácím posíleným o Romana Duchoně jsme neměli moc šancí a padli jsme 3:10. Dvakrát vyhrál Lukáš Kheil a jednou Zdeněk Soukup, Michal Niedermayer nebodoval (zápis zde).

Odpoledne nás doplnil Jarda Korelus a vyrazili jsme do Stoda, kde jsme proti béčku domácích čekali další dardu. Nakone to nebylo tak špatné - porážka 5:10. Lukáš Kheil a Zdeněk Soukup po dvou bodech a čtyřhra Kheil - M. Niedermayer ( zápis zde ).
Navzdory těmto dvěma porážkám to vypadá, jestli jsem správně počítal, že máme záchranu jistou už pět kol před koncem. A kdo by to na začátku sezony čekal?