Naše družstva v sobotu 17.11.2012

22.11.2012 11:44

 

Áčko

Ke dvěma zápasům na stoly soupeřů odjeli kluci bez talentovaného Zdeňka Makoně, kterého nahradil Karel Kříž. Ten si o místo v sestavě řekl kvalitními výkony v béčku a v divizi rozhodně nezklamal. Třeba na Sokole V B porazil Standu Havlíčka. Když k tomu připočteme tři body Romana Gabriela s Lukášem Protivou, dva Jana Vycudilíka a čtyřhru Romana a Lukáše bylo z toho zasloužené vítězství 10:7. Odpoledne pak v Boru s domácí rezervou potvrdili roli favorita (10:3), ale nemilým překvapením byla porážka Romana Gabriela s Císlerem.

Prohlédnout si můžete také zápis utkání s TJ Sokol Plzeň V. B a zápis utkání s TJ Sokol Bor B

V příštích 2 kolech 1.12. hraje Áčko doma od 9:00 proti TJ Sokol Břasy A a odpoledne od 14:00 proti TJ Město Zbiroh A.

Béčko

Béčko tedy nastoupilo oslabené o Karla Kříže, zato poprvé s Adamem Šimkem a nečekaně snadno (10:1) srazilo Lhůtu. I když nutno dodat, že hosté přijeli bez dvou stabilních hráčů. Odpolední zápas s Dobřany byl jako na houpačce. Kluci vedli 4:1, soupeř srovnal na 4:4, pak to bylo 6:4, ale zase srovnáno na 6:6. V závěru měli lehce navrch hosté, ale remízu zachránil Vláďa Kliment. Bez porážky odehrál oba zápasy Ondra Niedermayer

Prohlédnout si můžete také zápis utkání s TJ Sokol Lhůta A a zápis utkání s TJ Dobřany A

Béčko hraje v příštích 2 kolech 1.12. venku od 9:00 doma proti TJ Jiskra Domažlice B a od 14:00 pak proti TJ Holýšov A.

Céčko

Nám chyběl dopoledne vedle Vládi Klimenta i Lukáš Kheil, ale přesto jsme byli s déčkem Unionu jasným favoritem a tuto roli jsme i přes drobná zaváhání zvládli. Nedařilo se ale Milošovi Průchovi, který všechno prohrál. Odpoledne proti béčku Stodu už sice přijel Lukáš Kheil, ale zase chyběl Martin Korelus. Soupeř nás dokonale rozebral a zaslouženě vyhrál 10:3. Potěšil ale dvěma body ze tří zápasů Lukáš Kheil.

Prohlédnout si můžete také zápis utkání s TJ Union D a zápis utkání s TJ Slavoj Stod B

Céčko hraje v příštích 2 kolech 1.12. venku od 9:00 na stolech SKUŘ Plzeň B a od 14:00 proti TJ Sokol Nová Hospoda A.