Naše družstva v sobotu 3.11.2012

08.11.2012 17:04

 

Áčko

Kluci měli velice silné soupeře, nebál bych se říct, že možná dva nejlepší týmy v divizi. Proti Stodu, který hrál v minulé sezoně III. ligu, jsme padli 5:10. Odpoledne proti céčku Unionu už to bylo lepší a kluci stejným poměrem vyhráli. Stoprocentní byl Roman Gabriel, po dvou bodech přidali Honza Vycudilík a Lukáš Protiva (nutno poznamenat, že oba ze tří zápasů) a jeden Zdeněk Makoň. Tomu tenhle dvojzápas moc nevyšel, rozhodně od něho čekáme víc.

Prohlédnout si můžete také zápis utkání s TJ Slavoj Stod A a zápis utkání s TJ Union Plzeň C

V příštích 2 kolech hraje Áčko venku proti TJ Sokol Plzeň V. B a odpoledne proti Boru B.

Béčko

To snad ani nemá cenu hodnotit. Už dopředu bylo jasné, že budou bez Ondry Niedermayera (rodinná oslava), den před zápasem řekl, že nepojede ani Adam Šimek (bolelo ho rameno), a tak jim céčko stáhlo ráno i Vláďu. Jenom ve třech hráčích (Martin Kabát, Karel Kříž, Miloš Průcha) neměli šanci na úspěch a v Plzni dvakrát prohráli, na Sokole III 5:10 a na Sokole V 3:10. Příště už by zase bylo třeba zabrat, a hlavně se sejít!

Prohlédnout si můžete také zápis utkání s TJ Sokol Plzeň III. A a zápis utkání s TJ Sokol Plzeň V. C

Béčko 17.11. hraje od 9:00 doma proti TJ Sokol Lhůta a od 14:00 pak s TJ Dobřany A.

Céčko

My jsme ráno získali nečekanou "posilu" Vláďu Klimenta a jeli na Domažlicko s tím, že ve Staňkově to zkusíme a v Milavčích chceme vyhrát. Jaké bylo naše překvapení, když už dopolední zápas ve Staňkově jsme vyhráli 10:3. V Milavčích to bylo ještě lepší, tam jsme se radovali z výhry 10:2, i když v některých zápasech to drhlo a výhra nebyla až tak snadná, jak by mohl napovídat konečný výsledek. V týmu domácích byla perfektní Lucie Ševčíková, která porazila Zdeňka Soukupa i Martina Koleruse, zastavit ji dokázal až Lukáš Kheil.

Prohlédnout si můžete také zápis utkání s TJ Sokol Staňkov A a zápis utkání s TJ Sokol Milavče A

Céčko 17.11. přivítá doma od 9:00 Union Plzeň D a od 14:00 TJ Slavoj Stod B.